Opus Extravaganza is opgericht op 1 juli 2015 door Frank Extra en richt zich op: muzieklessen, reparatie/onderhoud van houtblaasinstrumenten en handige ideeën voor muzikanten en docenten.

Muziek werd me met de paplepel ingegoten Bij ons in het Limburgse Tegelen kon je kiezen uit 2 hobbies: voetbal en de harmonie. Aangezien de halve familie al in de muziek zat was de keuze niet moeilijk. Ik kreeg een klarinet in handen en op mijn 15e wist ik dat ik daar mijn beroep van wilde maken. Al een paar jaar eerder haalde ik uit nieuwsgierigheid voor het eerst mijn klarinet uit elkaar. Via kleine reparaties en de eerste opdrachten voor andere mensen werd het repareren een uit de hand gelopen hobby. Aangeboren handigheid, experimenteerdrang, tips van anderen en veel vlieguren achter de werkbank zorgden ervoor dat ik reparaties en revisies op zo’n manier uitvoer dat ik er zelf tevreden mee ben. En dat ben ik op dit gebied niet snel!!

Je kunt je (bas)klarinet/saxofoon met een gerust hart bij mij achterlaten. Als je hem/haar weer ophaalt is het instrument weer in optimale conditie.